kim

Over Luny

Een mix van minimalistisch & kleurrijk: deze gouden combinatie vind je bij Luny. Een minimalistische basis met een kleurrijke touch. Want met een beetje kleur maak je je outfit af! Mixen & matchen met verschillende kleuren, materialen en patronen. Of shop je sieraden met een persoonlijk tintje door de mogelijkheid om deze te customizen naar jouw wens.

In de zomer van 2019 ben ik (Kim) begonnen met het sieradenmerk Luny (voorheen: SAMSAM sieraden). Een Instagram shop vol regenboog kettinkjes, schelpen bandjes en fleurige zonnebrilkoordjes. Maar de droom was groter dan dat. In november van dat jaar schreef ik Luny in bij de Kamer van Koophandel (oh yes!) Naast Luny was ik in dezelfde periode aan het afstuderen binnen de studie Creative Business. Een voordeel van deze studie was dat ik hierdoor onder andere ervaring had met het bouwen van websites. De webshop van Luny bouwen vond ik stiekem dan ook één van de leukste dingen om te doen. Maar ook het fotograferen van de sieraden, het bijhouden van de social media kanalen, het designen van de sieraden en het onderhouden van het contact met jullie vind ik geweldig om te doen. Het creëren van de sieraden doe ik samen met mijn moeder. Grote kans dat als je een kralen ketting, armbandje of zonnebrilkoordje bestelt, dat hij door haar is gemaakt (!)

Kort na de oprichting van Luny (toen nog SAMSAM sieraden) kwam de allerliefste doodle ☾ Luna ☽ in ons leven. Of hoe we haar liever noemen: Luny. Inmiddels is ze – nieuwsgierig als ze is – al helemaal part of the Luny team

kim
luna